Παρεμβαση σε εκδηλωση στη Νομικη Σχολη ΑΠΘ

Στις 20/5 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με σπρει και τρικάκια, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους έγκλειστους συντρόφους από την Αργεντινή , σε εκδήλωση στη Νομική Σχολή ΑΠΘ, με ομιλητή καθηγητή Νομικής από το Buenos Aires.

Στις 14/11/18 συλλαμβάνονται στο Buenos Aires οι Anahi Salcedo και Hugo Rodriguez, έπειτα από έκρηξη βόμβας σε μαυσωλείο προς τιμήν του συνταγματάρχη Falcon (δολοφονημένος από το σύντροφο Simon R.). Η Anahi Salcedo τραυματίζεται βαριά και μεταφέρεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, όπου υπόκεινται σε τεχνητό κώμα, από το οποίο βγήκε πρόσφατα, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη. Ώρες μετά, συλλαμβάνεται και ο Marco Viola, μπροστά από το σπίτι του δικαστή Bonadio και κατηγορείται για αυτοσχέδιο εκρητικό μηχανισμό, που προοριζόταν για το αυτοκίνητο του. Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται εκκενώσεις σε καταλήψεις και κοινωνικά κέντρα, έρευνες σε σπίτια συντρόφων που οδηγούν στη σύλληψη 12 ακόμη ατόμων. Από αυτούς οι 2 αφήνονται ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι 10 κατηγορούνται για κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη δράση και δημόσιο εκφοβισμό.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Στον πόλεμο που μαίνεται και παρά το κύμα καταστολής, η επαναστατική δράση μέσα από τις επιθέσεις στους θεσμούς και στις κρατικές δομές, στα σύμβολα και στους φορείς της κυριαρχίας, σπα τη ροή της κανονικότητας, ανοίγει περάσματα ακόμη και μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες και συγκρούεται ολομέτωπα με κάθε σύμπλεγμα εξουσίας.

Με τη σκέψη στους έγκλειστους συντρόφους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη, πολεμώντας λυσσαλέα όλους εκείνους που προσπαθούν να μας αλυσοδέσουν, ακονίζουμε τη συνείδηση μας, γινόμαστε επικίνδυνοι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *