ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ TERRA INCOGNITA

Παρεμβάσεις με σπρέι, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα συντρόφια της κατάληψης Terra Incognita.

Το πρωί της 17ης Αυγούστου, μπάτσοι, παρουσία εισαγγελέα, εκκενώνουν την κατάληψη Terra Incognita. Κατάσχεται υλικοτεχνικός εξοπλισμός, που φιγουράρει μαζί με ολόκληρη την επιχείρηση σε κάθε πάνελ. Οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ με τα ‘βαρυσήμαντα’ και τρομολαγνικά ρεπορτάζ τους είναι πάντα εκεί, για να διαδώσουν επικείμενες επιθέσεις αναρχικών ομάδων, να δώσουν τα εύσημα στον κρατικό μηχανισμό, να αποθεώσουν τους μπάτσους-‘σωτήρες’ που γλιτώνουν νοικοκυραίους και αστούς από τους αναρχικούς της «σκληροπυρηνικής κατάληψης», να ταχθούν υπέρ της νομιμότητας.

Η επίθεση σε μια αναρχική δομή έχει διττή στόχευση: Αφενός το υλικό πλήγμα και αφετέρου τον παραδειγματισμό. Η χρονική συγκυρία δε, δεν είναι διόλου τυχαία. Ποντάροντας στα υποτιθέμενα αποδυναμωμένα αντανακλαστικά, εξαιτίας της καλοκαιρινής περιόδου και λίγο πριν την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, αλλά και το ντεμπούτο της ομάδα ΔΡΑΣΗ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η κυριαρχία φαίνεται να οξύνει τις κατασταλτικές της δραστηριότητες.

Βέβαια, το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με το τελεσίγραφο του Χρυσοχοϊδη, συνεχίστηκε με τα show των μπάτσων σε πορείες, πάρκα και πλατείες, επισφραγίστηκε με τις ‘επιτυχιες’-συλλήψεις, συντρόφων/ισσων, της κρατικής ασφάλειας και αντιτρομοκρατικής που και κορυφώθηκε με το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των πορειών.

Υπολόγισαν, όμως, χωρίς εμάς. Ας τους υπενθυμίσουμε, λοιπόν, λίγες μόνο από τις ήττες τους, μέσα από τις αναρχικές δομές, τις αφισοκολλήσεις, τις άμεσες δράσεις, τις συντροφικές σχέσεις. Μέσα από τη διάχυση των αναρχικών θεωρήσεων και πρακτικών, τους εξεγερσιακούς σχεδιασμούς, τη σύγκρουση με το υπάρχον στο εδώ και στο τώρα.

Δεν κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω. Συνεχίζουμε…

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ TERRA INCOGNITA
ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΟΜΙΑΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/8 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *